Normal_huishoudelijke_hulp

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare hulp in huis? Op schoonthuis.nl staat een specialal aanbod voor alle inwoners in de Gooi en Vechtstreek en Eemnes. Wie hulp aanvraagt via de website krijgt van de gemeente een bijdrage in de kosten. Het maakt niet uit hoe oud iemand is, of iemand alleenstaand of een gezin heeft, gezond is of minder mobiel. Het aanbod geldt voor iedereen, aldus de gemeente Eemnes.

Op schoonthuis.nl staan meer dan tien bedrijven die hulpen aanbieden in de gemeente. Zij ondersteunen bij schoonmaakwerkzaamheden in en rond het huis. Via de site is het mogelijk een offerte aan te vragen voor een zelf te bepalen aantal uren. Per uur biedt de gemeente een bijdrage van tien euro per uur, voor maximaal vier uur per week.

De gemeenten in de Gooi en Vechtstreek zetten zich samen met inwoners in voor het creëren van nieuwe banen voor huishoudelijke hulpen. Met ondersteuning van het Rijk kunnen de gemeenten tegemoetkomen in de kosten van huishoudelijke hulp. Zo is het voor inwoners extra aantrekkelijk om een hulp te zoeken die verzekerd is van goede arbeidsvoorwaarden en blijft er werk voor huishoudelijke hulpen in de Gooi en Vechtstreek.

Door: Redactie Nationale Zorggids