Normal_aed_hartstilstand_reanimatie

 Om te weten te komen wat er gedaan kan worden om hulp te verlenen bij een hartstilstand, wordt er op maandag 6 november aanstaande de informatieavond HartslagNu gehouden. HartslagNu is het alarmeringssysteem dat burgerhulpverleners alarmeert in geval van een hartstilstand in Leusden. Dat meldt de gemeente Leusden.

De avond vindt plaats in het gemeentehuis van Leusden en start om 19.30 uur. Om circa 21.00 uur is het programma afgelopen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via gemeente@leusden.nl met als onderwerp: informatieavond HartslagNu.

De Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU) vertelt over HartslagNu en wat burgerhulpverlening inhoudt. Tijdens en na de bijeenkomst kunt u zich aanmelden als burgerhulpverlener of voor een reanimatiecursus. Bedrijven, organisaties en verenigingen die een AED voor het netwerk van burgerhulpverlening willen inzetten, zijn ook van harte welkom.

Initiatiefnemers van de informatieavond zijn EHBO-vereniging Leusden, EHBO vereniging Achterveld, de (RAVU) en de gemeente Leusden.

Door: Redactie Nationale Zorggids