Normal_gesprek__cursus__bijeenkomst__praten

Voor vrouwen vanaf 18 jaar begint vandaag, 11 september, in het Cultuurhuis in Woudenberg een weerbaarheidstraining van 7 weken. Evelyn Bekooij-Westerhoudt van LifeBird Training nam het initiatief voor de cursus en verzorgt ook de lessen in samenwerking met Kunst en Cultuur Woudenberg. Het is de bedoeling dat de vrouwen die deelnemen na de cursus meer zelfvertrouwen hebben en effectiever kunnen omgaan met confrontaties en agressie. Dat meldt de Woudenberger.

Mentale, verbale en fysieke vaardigheden zijn er nodig bij weerbaarheid. De vrouwen leren om een zelfverzekerde uitstraling te hebben en hoe ze praktisch moeten handelen om agressie te voorkomen. Ook omgevingsbewustzijn, zelfverdediging bij levensbedreigende situaties en grenzen bewaken bij niet-levensbedreigende situaties, zoals intimidatie en uitschelden, komen aan bod.

De gevarieerde trainingen worden in kleine groepen gegeven. Daarbij is er veel persoonlijke aandacht voor de deelneemsters . Bovendien leveren de lessen energie op. Naast vandaag worden de lessen gegeven op 18 en 25 september, 2, 9, 16 en 23 oktober. De avond duurt van 20.30 tot 21.45 uur. Deelnemers betalen 87,50 voor de gehele cursus.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via telefoonnummer 06 - 37 16 56 77. Ook is er een speciale facebookpagina, www.facebook.com/lifebirdtraining.nl, een een website: www.lifebirdtraining.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids