Vrienden van Meander viert eerste lustrum

Met familiekamers, bedbanken, speelplekken, kunst en groen zorgt de Vrienden van Meander er voor dat patiënten en bezoekers zich thuis voelen in het ziekenhuis. Op 24 april 2017 is het precies vijf jaar geleden dat deze stichting werd opgericht om een aangename en vertrouwde sfeer te creëren in Meander Medisch Centrum. Dit meldt het Meander Medisch Centrum.

Mark Röell, burgemeester van Baarn, is trots op het eerste lustrum: ”De enorme betrokkenheid van donateurs is hartverwarmend. Al onze projecten, groot en klein, maken vaak het verschil. Met net die extra aandacht en comfort zorgen we voor de beste medische zorg in een prettige omgeving.”

Bij de viering van het eerste lustrum zet de Vrienden van Meander hun donateurs en projecten extra in het zonnetje. In het speciaal jubileumfilmpje vertellen bestuursleden over de bereikte resultaten en de toekomstdromen. Enkele hoogtepunten zijn de Dokters & Zustersloop in 2013 van de oude ziekenhuislocaties naar het nieuwe ziekenhuis in aanbouw en de oplevering van de bedbanken die naasten laat overnachten in de eenpersoonskamers. Dit multifunctionele meubelstuk kreeg een internationale prijs, de Good Design Award. Ook de komende jaren gaan de Vrienden van Meander met enthousiasme door.

Door: Redactie Nationale Zorggids