Normal_presentatie

Timon Jeugdzorg en Beukenrode Onderwijs houden op 9 maart een werkconferentie voor alle ketenpartners (onderwijs, zorgpartners, gemeenten, leerplicht) en ouders betrokken bij het Onderwijs Zorg Centrum (OZC) in Odijk. Dat meldt de gemeente Bunnik.

De inloop van de bijeenkomst start om 12:30 uur, waarna het programma om 13:00 uur van start gaat. De opening staat onder leiding van dagvoorzitter Kees de Bruin, directeur van Beukenrode Onderwijs. Vervolgens zal wethouder Eijbersen van de gemeente Bunnik een inleiding verzorgen.

Verder staat er een lezing op het programma van drs. Marc Dullaert, voormalig Kinderombudsman en huidig voorzitter van Stichting Kids Rights. De gedragswetenschappers drs. Robert Booy (Timon) en drs. Liza Poppens (Beukenrode) geven tot slot een presentatie over het OZC. Tijdens de conferentie worden er tussen de lezingen en presentaties door gespreksgroepen gehouden en er is een plenaire terugkoppeling aan het einde van de middag. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel om 16:30 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich voor 4 maart aanstaande aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van de gemeente.

Door: Redactie Nationale Zorggids