Normal_st_antonius_utrecht

Tijdens de longkankermaand in november wordt er door het St. Antonius Ziekenhuis een themamiddag gehouden. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met patiëntenorganisatie Longkanker Nederland en vijf andere ziekenhuizen. Dat meldt Molenkruier.

De themamiddag vindt plaats op zaterdag 5 november van 13.00 tot 17.00 uur in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Patiënten met longkanker en hun naasten zijn van harte welkom op de bijeenkomst om informatie over longkanker te verkrijgen. Daarnaast kunnen lotgenoten elkaar ontmoeten en is er ruimte voor ontspanning. Deelnemers kunnen de middag invullen naar eigen wensen. Mensen die tussentijds moe worden, kunnen deelnemen aan een relaxte massage bij een masseur die aanwezig is.

Naast informatieve activiteiten zijn er ook creatieve activiteiten. Zo kunnen mensen terecht bij een professionele fotograaf om foto’s als herinnering te maken. Ook worden er speeddate-sessies gehouden, waar patiënten persoonlijke vragen kunnen stellen aan artsen of verpleegkundigen.

Deelname aan de themabijeenkomst is gratis. Aanmelding vooraf is gewenst en kan door een e-mail te sturen naar longziekten-secretariaat-utrecht@antoniusziekenhuis.nl. Vermeld hierbij dat het gaat om de themamiddag Longkanker.

Door: Redactie Nationale Zorggids