Normal_tandarts

De openingstijden in tandartsenpraktijk Touwtandheelkunde in Vianen worden uitgebreid. De praktijk maakte bekend dat patiënten voortaan ook op vrijdag geholpen kunnen worden. Dat meldt Het Kontakt.

Eigenaar Wim Touw werkt al sinds 1981 als tandarts in Fysiotherapeutisch Centrum Vianen. Niet alleen inwoners uit Vianen bezoeken de praktijk van Touw, cliënten komen uit verschillende delen van het land. De eerste uitbreiding kreeg Touw door een mondhygiëniste in dienst te nemen. Daarna maakten ook twee parttime-assistenten en een administratief medewerkster deel uit van zijn team. Sinds kort heeft de ervaren tandarts er nog meer versterking bij in de persoon van zijn eigen zoon Mark.

Sinds ongeveer een jaar werkt Mark één dag per week in de praktijk van zijn vader. Om Touwtandheelkunde Vianen ook op vrijdag te kunnen openen, gaat hij binnenkort twee dagen per week aan de slag als tandarts. Zo kunnen mensen uit Vianen en omstreken straks op elk moment in de week een afspraak maken. Vader en zoon noemen de samenwerking als sleutel voor het succes van de tandheelkundepraktijk. Volgens hen is de goede relatie op de werkvloer tussen vader en zoon helemaal niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Wim en Mark leren echter veel van elkaar. Dat blijkt zo goed te werken dat vader Wim, inmiddels 66, zelfs nog een paar jaar door wil gaan.

Door: Redactie Nationale Zorggids