Informatiekraampjes over urologische onderwerpen St. Antonius Ziekenhuis

In de week van 26 tot en met 30 september zullen er informatiekraampjes over plasklachten en urologische kankersoorten opgesteld staan in de centrale hal van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Hier kan iedereen zonder afspraak terecht bij een medisch specialist, verpleegkundige deskundige of een lotgenoot van een patiëntenvereniging, om te praten over plasklachten, prostaatproblemen of andere urologische onderwerpen. Deze informatievoorziening vindt plaats in het kader van de Europese Urologieweek. Dit meldt het St. Antonius Ziekenhuis.

De afdeling urologie van het St. Antonius Ziekenhuis hoort tot de grootste urologische kankercentra van Nederland. Uit vergelijkend onderzoek blijkt dat er uitstekende behandelresultaten worden behaald. Naast de deskundigen zullen er ook vertegenwoordigers van een patiëntenvereniging bij de stands aanwezig zijn.

Het hele programma van de Europese Urologieweek met een overzicht van welke onderwerpen wanneer precies aan bod komen, is te vinden op www.urologyweek.org/events/.

Door: Redactie Nationale Zorggids