Normal_appel_2

Medisch Centrum Molenzoom in Houten viert volgende week haar eerste lustrum, Het multifunctionele gezondheidscentrum werd vijf jaar geleden opgezet. Dat meldt Houtens Nieuws.nl.

Het medisch centrum was oorspronkelijk gevestigd in het pand aan De Molen 83. Vijf jaar geleden had een aantal zorgverleners het plan om nauwer te gaan samenwerken in een nieuw te bouwen complex. Een kantoorpand in dezelfde straat werd grondig verbouwd tot medisch centrum waar nu huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten, ergotherapeuten en andere zorgverleners zijn gehuisvest. In een tijdsbestek van vijf jaar is de Molenzoom omgetoverd tot kloppend hart van de Houtense gezondheidszorg.

Het lustrum wordt de komende week gevierd door middel van allerlei festiviteiten. Zo krijgen klanten feestkorting bij Fysiotherapiepraktijk de Molen en worden er in het gehele zorgcentrum appels uitgedeeld onder het motto An apple a day keeps the doctor away. Medewerkers van de Molenzoom staat bovendien een gezellig uitje te wachten.

Door: Redactie Nationale Zorggids