Normal_zorg

Vanwege de verbouwing van het Multifunctioneel Centrum De Schans (MFC) verhuizen het Loket De Kleine Schans en het Sociaal Team tijdelijk naar het gemeentehuis. Inwoners kunnen vanaf 29 augustus terecht op het gemeentehuis. Dat meldt de Woudenberger.

Op het gemeentehuis kunnen de inwoners terecht bij een speciale balie tijdens de reguliere openingstijden van 08.30 tot 12.00 uur. Beide diensten zijn gesloten op 25 en 26 augustus wegens verbouwing. Telefonisch zijn ze wel bereikbaar via 14033. Vanwege de beperkte ruimte worden de inwoners gevraagd zoveel mogelijk op afspraak langs te komen. Tenzij het om een noodgeval gaat, dan mogen inwoners zonder afspraak langskomen.

De verschillende spreekuren die in opdracht van de gemeente in De Schans worden gehouden, zoals het spreekuur schuldhulpverlening, vinden vanaf maandag 29 augustus ook plaats op het gemeentehuis. Inwoners die hier gebruikt van willen maken, kunnen een afspraak maken voor het betreffende spreekuur via het telefoonnummer 14033.

Medio december 2016 wordt verwacht klaar te zijn met de verbouwing. Loket De Kleine Schans en het Sociaal Team verhuizen dan terug naar de locatie De Schans.

Door: Redactie Nationale Zorggids