Normal_krant

Vandaag zit er voor inwoners van Houten een Mantelzorgkrant als bijlage in het midden van ’t Groentje. In die bijlage wordt ingegaan op de vraag wat mantelzorg precies inhoudt. Daarmee wil de gemeente Houten het begrip mantelzorger bekender maken. Lezers worden bovendien geïnformeerd over de ondersteuningsmogelijkheden die er voor mantelzorgers in Houten zijn. Dat meldt de gemeente Houten.

In de speciale bijlage kunnen mantelzorgers een 3-minutencheck invullen. Deze test laat zien hoe mantelzorgers ervoor staan. Ook zijn er verhalen te lezen van zowel een jeugdige als volwassen mantelzorger. Verder valt te lezen dat Houten een eigen steunpunt voor mantelzorgers krijgt. Kortom, de Mantelzorgkrant staat vol met informatie en nuttige adressen. Het exemplaar zit als losse bijlage in ’t Groentje. De gemeente raadt dan ook aan om de bijlage te bewaren.

Geïnteresseerden die de Mantelzorgkrant nu al willen inzien, kunnen een digitaal exemplaar bekijken via onderstaande link afkomstig van de website van de gemeente Houten: https://www.houten.nl/fileadmin/user_upload/Nieuwsberichten/2016_bestanden_bij_nieuws/Mantelzorgkrant_2016_10_26.pdf. Lezers die de krant vandaag niet ontvangen, maar wel geïnteresseerd zijn, kunnen telefonisch contact opnemen met 088 – 10 98 01 of via 030 – 65 61 305.

Door: Redactie Nationale Zorggids