Normal_koffie

Vitras groepsmaatschappelijk werk en de Bibliotheek Houten Centrum organiseren samen een KoffiePlus ontmoetingscafé voor ouderen in Houten. Naast dat er gezellig koffie wordt gedronken, krijgen de ouderen ook informatie over de zorg. Dat meldt Houtens Nieuws.nl.

De KoffiePlus ochtend staat gepland op donderdag 8 september aanstaande van 10.00 tot 12.00 uur. In de bibliotheek wordt de veranderende zorg onder de aandacht gebracht. Wijkverpleegkundige Ria van der Leer vertelt over haar ervaringen en over de toekomstplannen in de zorg, terwijl de deelnemers ondertussen genieten van een heerlijk kopje koffie. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen aan Ria van Leer.

Voor het KoffiePlus ontmoetingscafé is geen aanmelding nodig. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de gratis bijeenkomst. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Hélène Montesant  van Bibliotheek Houten Centrum via telefoonnummer 06 83676655. Ook Patricia te Braak van Vitras is te bereiken voor vragen via telefoonnummer 06 10650181.

Door: Redactie Nationale Zorggids