Normal_dossier-147590_960_720

De gemeente Wijk bij Duurstede en zorgaanbieders zijn bezig met het opstellen van een nieuw contract dat op 1 januari 2017 moet ingaan. Om de ontwikkelingen van de gesprekken te kunnen volgen is er door de gemeente een Dialoogtafel Huishoudelijke ondersteuning in het leven geroepen. Dat meldt Wijks Nieuws.nl.

Belangstellenden kunnen op de site van de gemeente Wijk bij Duurstede lezen wat er tijdens die Dialoogtafel wordt besproken. De agenda, achterliggende documenten en het conceptcontract zijn te vinden via deze link: https://www.wijkbijduurstede.nl/actueel/homepage-items/aanbesteding-hulp-bij-het-huishouden/.

Vragen aangaande de Dialoogtafel kunnen per mail gesteld worden aan contactpersoon Cathy Venselaar via info@wijkbijduurstede.nl. Vermeld in de mail ‘Aanbesteding Huishoudelijke ondersteuning’. Mensen die voor Huishoudelijke ondersteuning in aanmerking denken te komen kunnen contact opnemen met Loket Wijk via telefoonnummer 0343-473070 of via e-mail info@loketwijk.nl. Het loket is op werkdagen geopend van 8.30 tot 12.30 uur. Op woensdagen is het loket tot 17.00 uur open.

Door: Redactie Nationale Zorggids