Normal_people-218843_960_720

Vanaf vandaag, 20 juli 2016, is Zeist een nieuwe stichting rijker: Stichting Senior Support. Bij van Rhijn notarissen werd de officiële handtekening gezet. Dat meldt De Nieuwsbode Zeist.

De stichting organiseert sociale activiteiten voor senioren. Daardoor worden ze veerkrachtiger en krijgt hun leven uiteindelijk meer kwaliteit. Volgens oprichters Marion Stumpf en José van Brienen kan dit doel bereikt worden door ontmoetingen en activiteiten te organiseren. De nieuwe stichting stimuleert ouderen daarom mee te doen aan culturele en recreatieve evenementen. Senior Support wil bereikbaar zijn voor alle senioren in Zeist, Bunnik, Odijk, de Utrechtse Heuvelrug en omgeving.

De eerste activiteit staat al gepland: op vrijdag 19 augustus staat een dagje Noordwijk op het programma. Tijdens dit uitje krijgen de senioren begeleiding van deur tot deur. Zo is deelname ook mogelijk voor mensen met een rollater of rolstoelgebruikers. Senioren die interesse hebben voor de activiteiten van Senior Support kunnen zich aanmelden via telefoonnummer 0343-758737.

Door: Redactie Nationale Zorggids