partou, jeugdgym, opvoeding, ggd

Partou in Houten biedt sinds september wekelijks op woensdagochtend een peutergym aan. Daarnaast organiseren zij in samenwerking met Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) workshops voor ouders uit de omgeving van Houten. De thema’s van deze workshops zijn gericht op een gezonde levensstijl van kinderen en hun ouders. Dit meldt het Houtens Nieuws.

Op woensdag 23 november zal Elma van Wijk, jeugdverpleegkundige van de GGD, een workshop komen geven over gezond (op)voeden. Gedurende de bijeenkomst zal zij onderwerpen behandelen zoals: ‘Als mijn kind niet goed eet, krijgt hij ook geen toetje’, ‘Ik wil dat mijn kind in ieder geval 1 hapje proeft’ en ‘Ik ben twee, dus ik zeg nee.’ Daarnaast zal er gelegenheid zijn voor de ouders om hun vragen te stellen.

Deze workshop wordt op twee tijdstippen aangeboden, eerst van 09.00 tot 09.45 uur en nog een keer van 10.00 tot 10.45 uur. Ze vinden plaats in de sporthal van Taurus en deelname is gratis. Voor meer informatie over de workshop of de peutergum kan gemaild worden naar peutergymhouten@partou.nl. Via dit e-mailadres kunnen ouders ook hun kinderen aanmelden voor één of meerdere lessen.

Door: Redactie Nationale Zorggids