Normal_ehbo2

Op woensdag 14 september organiseert Vitras de cursus “EHBO bij kinderen” in Nieuwegein. Op deze dag begint de eerste les van de cursus. Hij is bedoeld voor iedereen die al de basiscursus heeft gevolgd en de kennis wil bijschaven. Dit meldt De Molenkruier.

In het bijzonder voor ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd tot ongeveer 13 jaar is dit initiatief door de organisatie opgezet. De deelnemers leren in geval van vergiftiging, een val of een brandwond hoe ze het beste in deze situaties kunnen handelen. Reanimatie en AED wordt ook uitvoerig behandeld. Tot slot wordt er gekeken wat thuis potentiële risicosituaties zijn en hoe deze vermeden kunnen worden.

De kosten voor deze cursus bedragen € 55,00. Abonnees van Vitras krijgen een korting van 10 procent op de cursus aangeboden. Daarnaast vergoeden de meeste verzekeringsmaatschappijen de kosten. Voor meer informatie over de aanmelding en overige vragen kan op maandag tot en met donderdag van 08.30-14.30 uur contact opgenomen worden met het cursusbureau van Vitras: 0900 - 82 123 82.

Door: Redactie Nationale Zorggids