Normal_boot-camp

Wat doe je als het woensdagavond is en je hebt zin om in beweging te komen? Precies: dan ga je heerlijk een lesje bootcampen in de buitenlucht, natuurlijk! Een gezellige en sportieve activiteit voor volwassen mannen en vrouwen van 35+ om op eenvoudige wijze in beweging te komen.

Woensdag 15 juni
Op woensdagavond 15 juni om 19:00 uur start de eerste groep met deelnemers vanaf Sporthal Galecop. De bootcamp-lessen worden gegeven in de buitenlucht door een ervaren trainer. Er wordt gewerkt aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. 
Deelname aan de lessen is gratis en je hoeft geen lid te zijn van een vereniging om te kunnen mee doen.  
 
Achtergrond-informatie
Wijkchallenge Nieuwegein is een initiatief van de Gemeente Nieuwegein en SportID Nieuwegein. Inwoners van Nieuwegein worden uitgedaagd deel te nemen aan activiteiten waarbij bewegen centraal staat. Op deze manier stimuleert SportID inwoners, sportverenigingen en andere partners op een laagdrempelige manier sport- en beweegactiviteiten te organiseren in de wijk. 
 
Het Nijntje Beweegprogramma maakt onderdeel uit van het programma ‘Goede Start’. Dit programma is begin dit jaar opgestart door SportID Nieuwegein in samenwerking met gemeente Nieuwegein en partners KMN Kind&Co en Moveo.
 
Meer weten? 
Heb je interesse in deelname, of wil je meer informatie? Zoek contact met de Buurtsportcoach, Esther Jansen (e.jansen@merwestein.nl).