Normal_rommelmarkt

Bij zorgboerderij De Kleine Weide in Renswoude werd afgelopen zaterdag een open dag en rommelmarkt gehouden. Het doel was om geld in te zamelen om de bewoners van de zorgboerderij en hun mantelzorgers binnenkort een dagje uit te bezorgen. Dat meldt De Woudenberger.

Bij de zorgboerderij stonden zaterdag veel verschillende kraampjes waar van alles werd verkocht: van boodschappen tot boeken en van sieraden tot aardewerk. Tussen het struinen door konden de bezoekers genieten van allerlei lekkers: koffie met appelgebak, broodjes hamburger en verse aardbeien. Ook kinderen werden op de open dag niet vergeten. Zij konden zich uitleven door vogelhuisjes te schilderen of door een ritje te maken in een huifkar.

Er was voor elk wat wils en dat leverde de zorgboerderij aan het eind van de dag een mooie opbrengst op. De ruim 2000 euro die er is verdiend kan goed gebruikt worden, niet alleen om de bewoners en mantelzorgers een leuk uitje te geven, maar ook om een duofiets voor de bewoners aan te schaffen.

Door: Redactie Nationale Zorggids